Fisa Casting & Date personale

Daca si tu ai dorinta de a te exprima prin cuvinte, imagini, video, intr-un proiect national, poti castiga premii, fiind printre cei mai buni promotori ai imaginii judetului tau ori ai Romaniei, sau sa intri in sfera modelingului, sau sa reprezinti tara la nivel international in concursurile de frumusete.

Prima editie (2023) a proiectului FILONUL este deschisa urmatoarelor categorii de participante:

  1. FETE – minim 14 ani impliniti la data de 01.02.2023 si maxim 18 ani impliniti la data de 30.06.2023 (categoria adolescente)
  2. FETE – minim 18 ani impliniti la data de 01.07.2023, maxim 26 de ani la data de 01.09.2023 (categoria tinere)

Pot participa atat concurente impresariate de agentii de modele cat si concurente care nu sunt impresariate de agentii.

♦️Casting deschis fetelor cu varsta intre minim 14 ani impliniti la data de 01.02.2023 si maxim 26 de ani la data de 01.09.2023, 165-183 cm. Tinuta casting: top, fusta/ pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural, având fișa de casting completată și semnata de unul din părinți (doar pentru concurentele minore) ce se poate descărca de la adresa: https://www.filonul.ro/fisa-casting-date-personale .
La castingul județean pot participa concurentele născute în județul respectiv și cele ce au domiciliul actual în județul de referință (inclusiv cele aflate la studii pentru perioade determinate).

♦️Criteriile de selecție la castingurile județene vor fi următoarele: aspect fizic plăcut; înălțime: minim 1,65 m – maxim 1,83 m; conturi de socializare care să reflecte gust estetic, fotogenie, abilitați în domeniul comunicării; cunoașterea limbii engleze; Nu sunt obligatorii, dar vor fi apreciate excelența în diferite domenii si talentele artistice, cunoasterea traditiilor, obiceiurilor si valorilor locale.
Regulamentul este afisat AICI: www.filonul.ro .

#Descoperă, #Păstrează, #Creează, #Transmite, sunt imperativele prin care promovăm valorile: #traditii, #istorie, #turism, #muzica, #cultura, #monumenteistorice, #personalitati #monumentenaturale, #gastronomie, #costumnational, #FilonDeRomania .

Lista, cu datele castingurilor judetene este in curs de actualizare AICI: DATE CASTINGURI JUDETENE

close

Enjoy this blog? Please spread the word :)