fbpx

Precursorul proiectului FILONUL a fost proiectul InfoFashion România, dezvoltat de Marius Seceleanu, pentru a condensa un întreg specific românesc într-un acronim din care rezultă un cuvânt englezesc, tocmai pentru a se integra mai repede în circuitul mondial: Info F(irst) A(ttitude) S(uccess) H(armony) I(ntelligence) O(pportunity) N(ews).

Cartea de vizită InfoFashion Romania cuprinde:

  • 32 de evenimente naționale având ca subiect comun împletirea dintre frumusețe și modă organizate in perioada 2002-2023.
  •  Peste 1300 de concurente din toată țara au prezentat circa 180 de colecții ale designerilor în evenimentele organizate de către InfoFashion România, purtând denumirea de Romanian InfoFashion Festival – Spirit of Beauty® începând cu 2012, sau alte denumiri, anterior.
  •  Peste 150 de reprezentante ale României au purtat creații ale designerilor români cu ocazia celor peste 140 de ediții ale concursurilor de frumusețe și modeling organizate în zeci de țări de pe 5 continente, alături de peste 10.000 de concurente din toată lumea, vizionate pe rețelele de televiziune și socializare.
  •   15 Titluri mondiale cucerite, la Finalele Miss/ Model pe întreg globul, și multe plasari în TOP 5, 20, sau 25, alături de alte premii subsidiare. InfoFashion România vrea să arate întregii lumi, imaginea corectă a țării noastre prin proiectele Filon de Romania® și Romanian InfoFashion Festival -Spirit of Beauty®, la care au contribuit din plin reprezentantele alese în aceste evenimente, alături de numeroși designeri români, cărora le mulțumim și pe acesta cale!
  • După 15 Titluri mondiale cucerite, (cel mai recent, pe 23.12.2023, Miss Tourism of the Globe, in Shanghai, China) și clasări de Top la Finalele multor concursuri de frumuseţe şi de modeling din întreaga lume, începând cu 2002 și după demararea proiectului Romanian InfoFashion Festival – Spirit of Beauty®, ne dorim, că și la debut, să schimbăm în bine imaginea țării noastre, alături de toți cei care ni să alătură. Detalii pe: https://www.infofashion.ro
  • https://www.instagram.com/infofashionromania/
  • https://www.instagram.com/romanianinfofashionfestival/
  • https://www.facebook.com/infofashion.Romania/
  • https://www.facebook.com/RomanianInfoFashionFestival/
close

Enjoy this blog? Please spread the word :)