fbpx

14-17ani Finala 2023

După ce s-a derulat etapa semifinală, la categoria de vârstă 14 – 17 ani au rămas 35 de concurente, declarate finalistele acestei categorii de vârstă din cadrul FILON DE ROMÂNIA ediția 2023.
Calificarea în finala le oferă dreptul de a putea să se înscrie la ediția FILONULUI DE ROMÂNIA rezervată
categoriei de vârstă 18 – 26 ani, cu începere din anul în care au minim 18 ani împliniți la data de 01.07. și maxim încă 2 ediții după acest termen, în anii consecutivi de după împlinirea termenului. Pot opta pentru acest drept, câștigat la actuala ediție a FILONULUI DE ROMÂNIA, o singura dată, la oricare dintre edițiile la care doresc să participe, conform termenelor de mai sus. Participarea trebuie să fie solicitată prin trimitirea unui email pe adresa @filonderomania@gmail.com în perioada 01.01 – 31.01. a anului în care doresc să participe.
Vor primi confirmarea de participare din partea echipei noastre. Vor fi repartizate direct în grupa specială
din etapa finalelor zonale, dedicată fostelor concurente care au câștigat acest drept prin calificarea în finala categoriei de vârstă 14 – 17 ani a FILONULUI DE ROMÂNIA. Aceasta grupa va interacționa cu celelalte concurente aflate în circuitul clasic al categoriei de vârstă 18 – 26 ani (preselecții, finale zonale), abia în etapa semifinală, unde se vor califica pe baza unui algoritm separat de cel al restului concurentelor. Algoritmul de calificare în semifinala va fi explicitat în regulamentul concursului din fiecare an.

Detalii pe:

close

Enjoy this blog? Please spread the word :)