fbpx

Fisa Casting

Dacă și tu ai dorința de a te exprima prin cuvinte, imagini, video, intr-un proiect național, poți să fii printre cei mai buni promotori ai imaginii județului tău ori ai Romaniei, sau să intri in sfera modelingului, sau să reprezinți tara la nivel internațional in concursurile de frumusețe.

♦️Cea de-a II-a ediție a proiectului FILONUL este deschisă următoarelor cinci categorii de concurente:

CATEGORIA 1:  fete – minim 14 ani împliniți la data de 01.02.2024 și maxim 18 ani împliniți la data de 30.06.2024 (categoria adolescente);                                                                       

CATEGORIA 2:  fete – minim 18 ani împliniți la data de 01.07.2024, maxim 26 de ani împliniți la data de 01.09.2024 (categoria tinere).                                                                                                     

GRUPA SPECIALA 1. Concurentele calificate in finala categoriei de varstă 14 -17 ani din 2023 care îndeplinesc criteriul de varstă de la punctul 2 (18 ani împliniți pană la data de 01.07.2024). Din aceasta grupa fetele calificate vor accede direct in semifinala FILONUL 2024.

GRUPA SPECIALA 2. Concurentele clasate in top 15 editia FILONUL 2023 la categoria de varstă 18 – 26 ani. Din aceasta grupa fetele vor accede direct in semifinala FILONUL 2024.

GRUPA SPECIALA 3. Concurentele care au mai reprezentat Romania la alte concursuri internaționale de frumusețe si care indeplinesc criteriile de varstă solicitate la punctul 2. Cu dispensa organizatorului, la aceasta categorie de varstă se pot inscrie si concurente care au reprezentat Romania la concursuri internaționale de frumusete care împlinesc maxim 30 ani la 01.09.2024. Din aceasta grupă concurentele calificate vor accede direct in finala FILONUL 2024.

♦️Ținută casting: top, fustă/ pantalon scurt, pantofi cu toc, machiaj natural, având fișa de casting completată și semnată de către concurentă și de către de unul din părinți (doar pentru concurentele minore) .
La castingul județean pot participa concurentele născute în județul respectiv și cele ce au domiciliul actual în județul de referință (inclusiv cele aflate la studii pentru perioade determinate).

♦️Criteriile de selecție la castingurile județene vor fi următoarele: aspect fizic plăcut; înălțime: minim 1,65 m – maxim 1,83 m; conturi de socializare care să reflecte gust estetic, fotogenie, abilitați în domeniul comunicării; cunoașterea limbii engleze; Nu sunt obligatorii, dar vor fi apreciate excelența în diferite domenii si talentele artistice, cunoasterea traditiilor, obiceiurilor si valorilor locale.
Regulamentul este afisat AICI: www.filonul.ro .

#Descoperă, #Păstrează, #Creează, #Transmite, sunt imperativele prin care promovăm valorile: #traditii, #istorie, #turism, #muzica, #cultura, #monumenteistorice, #personalitati #monumentenaturale, #gastronomie, #costumnational, #FilonDeRomania .

Lista, cu datele castingurilor judetene este in curs de actualizare AICI: DATE CASTINGURI JUDETENE

close

Enjoy this blog? Please spread the word :)